سایت تخصصی ایمنی، بهداشت صنعتی و سیستم های مدیریتی
سایت تخصصی ایمنی، بهداشت صنعتی و سیستم های مدیریتی
-
انجیر، تعرق را زیاد میکند
-
انجیر، تعرق بدن را زیاد میکند، ادرارآور است و حرارت بدن را کاهش
میدهد.انجیر برای کسانی که میخواهند وزن اضافه کنند و یا برای بیمارانی
که دوره نقاهت خود را میگذرانند بسیار مفید...
-
12 فایده انار
-
حضرت محمد (ص) فرموده اند: هرکس انار بخورد، کینه و دشمنی را از خود دور کرده است....
-
تاثیر آب انار در رفع مواد سمی بدن
-
مصرف آب انار در از بین بردن رادیکالهای آزاد سمی در بدن موثر است.
گروهی از پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، خواص آنتی
اکسیدانی آب انار را در خنثی کردن رادیکالهای آزاد بدن با 9 آب میوه
تجاری مقایسه کردند...
-
راهنمای خرید انار
-
با آمدن فصل پاییز میوه های مخصوص این فصل به بازار آمده است. حال برای
شما عزیزان بیان می کنیم هنگام خرید و نگهداری انار چه نکاتی را باید
رعایت کنید؟...
-
خرما، دارویی شیرین!
-
خرما میوه ای بسیار قدیمی است. این میوه ی پُر خاصیت برای مردم کشورهای
اروپایی و آمریکایی تا حدی ناآشناست و آن را فقط در کیک و شیرینی مصرف می
کنند...
-
خواص آبغوره و سرکه انگور
-
غوره که میوه ی سبز رنگ نارس انگور است دارای طعم ترش می باشد. غوره دارای
اسیدهای آلی مانند: اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک(Succinique
Acid)، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک(Glucolique Acid) و قند می باشد...
-
خواص برگ مو
-
درخت انگور را "تاک" یا "مو" نیز میگویند. برگ مو دارای ساکاروز،
لوولز(Levulose)، اینوزیت(Inosite)، کوئرستین، کاروتن، اجسام تانیک،
بتائین، تارتاریک اسید، مالیک اسید، اسکوربیک اسید، پتاسیم، آهن و سیلیکون
است...
-
خواص فرآورده های انگور
-
از انگور فرآورده های غذایی مختلفی به دست می آورند که شامل: کشمش، شیره
انگور، روغن هسته انگور، عصاره هسته انگور، سرکه، آبغوره و غوره است...
-
انگور، میوه ای شفابخش
-
انگور میوهای شیرین و لذیذ و از نوع میوههای خوشهای است. انگور میوه ای
بهشتی است. در احادیث آمده است که امام محمد باقر (ع) فرموده اند:
"چهار میوه از میوههای بهشتی هستند، انگور، رطب(خرمای تازه)، انار و...
-
فواید انجیر
-
انجیر در آسیا رویش می کند. امروزه بیشتر از 600 نوع متفاوت انجیر وجود
دارد. انجیر خشک محتوی مقدار زیادی قند...
-
گوجهسبز ترش چربیسوز
-
این روزها گوجه سبز با وجود گران بودن قیمت آن، یکی از نوبرانههای محبوب بهشمار میآید...
-
مفیدترین میوه
-
در هر یک عدد سیب، دو برابر چای، سه برابر پرتقال و بیش از هشت برابر نسبت
به موز آنتی اکسیدان وجود دارد...
-
روش سنتی تهیه شیره انگور
-
در کل ایران نزدیک به 100 نوع انگور کشت میشود. البته فکر نکنید که از هر
نوع انگوری شیره میگیرند، خیر...
-
خواص ویژه پرتقال
-
* تخریب کلسترول: مطالعه بر روی جوامع سراسر دنیا نشان داده است که رژیم
های غذایی سرشار از ویتامین C، به حفاظت در برابر بیماری های قلبی کمک می
کند. این ویتامین از...
-
پرتقال و حفظ سلامتی ما
-
پرتقال از خانواده Rutaceae بوده و به انگلیسی Orange نامیده می شود. منشأ
آن را از چین و آسیای جنوب شرقی می دانند. این میوه در طب سنتی چینی
کاربردهای فراوانی داشته است...
-
انار و احادیث مرتبط به آن
-
این میوه که به حق گوهرزمستانی نام گرفته است ، به خاطر فوایدی که برای
تندرستی انسان دارد ، به ویژه اثرضد أکسایشی اش که حربه ای کارآمد علیه
بیماری هاست، به تازگی سبب شده همگان به خوردنش روی آورند...
-
سلامتی در شب انار و هندوانه
-
ما ایرانیها مناسبتهای جالبی داریم که در تمام دنیا کمنظیر است. برخی
از آنها با طبیعت همگرایی خاصی دارند؛ مثل همین «شب یلدا».
شبی که تا صبح نشده، جوجههایمان را میشماریم، خانه بزرگ ترهای...
-
روش نگهداری و مصرف گریپ فروت
-
ترشی نشاط آور، پرآبی و کالری جزیی گریپ فروت توأم با ویژگی های مذکور
موجب شده است که گریپ فروت صورتی ، به صبحانه ای مورد علاقه و یکی از مواد
خاص سالاد در آید...
-
گریپ فروت و خواص آن
-
- سرشار از ویتامین C و پتاسیم است.
- منبعی غنی از فولات، آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی می باشد.
- انواع سرخ و صورتی آن سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می سازد...
-
به خواص آناناس فکر کرده اید؟
-
آناناس از آن دسته غذاهایى است که خوردنش کمى مشکل است. اما به شما تضمین
مى دهیم که همان لذتى را که از خوردن یک قطعه شکلات مى برید، بتوانید از
خوردن یک لیوان آب آناناس هم ببرید...
-
روغن گیری از زیتون
-
در قدیم روغن زیتون را به این طریق تهیه می کردند. ابتدا به تنه درخت با
چوب ضربه می زدند تا میوهها به زمین بریزد...
-
زیتون میوه مقدس
-
زیتون گیاه بومی آسیای صغیر است که از 6000 سال پیش از طریق سوریه و
فلسطین به سایر نواحی مدیترانه گسترش یافت...
-
میوه های سبز بهاری
-
از ابتدای فصل زیبای بهار، فروش میوه هایی نظیر گوجه سبز و چغاله بادام
توسط میوه فروشان و همچنین فروشندگان دوره گرد آغاز می شود. این میوه ها
اگر نشسته و آلوده باشند، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از
جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازند...
-
لیمو بخورید به صد دلیل!
-
1- معالجه ی آنژین با لیمو:
برای شستشوی حلق و حنجره از لیمو کمک بگیرید. کمی آب لیمو و آب مقطر را مخلوط کرده و هر یک ساعت یک بار آن را قرقره کنید.
-
خواص معجزه آسای سیب (2)
-
میزان قند خون را تنظیم میکند میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت نقش
مهمی دارد. مقدار قند خون بیماران دیابتی بیش از اندازهی مجاز است، زیرا
بدن آنها انسولین کافی برای متعادل نگه داشتن قند خون را ندارد. در چنین
بیمارانی ع...
-
خواص معجزه آسای سیب (1)
-
سیب، یکی از سلامت بخشترین خوراکیهای اطراف ما محسوب میشود. از
زمانهای گذشته مردم جهان علاقهی فراوانی به میوهها داشتند. طبق نظر
مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این
میوهی با ارزش و مفید به ن...
-
مواد مغذی موجود در انواع توت
-
برخی از مهمترین مواد مغذی موجود در انواع توت، عملکرد آنها و مقدار
مجاز مصرف روزانهی آن عبارتاند از: پروتئین: هر فنجان توت حاوی 2- 1گرم
پروتئین میباشد، در مقایسه با 90 گرم گوشت که حاوی 23 گرم پروتئین است.
البته باید توجه...
-
انواع توت و تاثیر آنها بر سلامتی بدن
-
توتها از بهترین میوهها هستند که نه تنها دارای طعم بسیار عالی
میباشند، بلکه حاوی فیتوکمیکالها هستند که شگفتی میآفرینند و باعث
بهبود و تعدیل سلامتی میشوند. توت دارای فیبر بالا و قند نسبتاً پایین
است، بنابراین اگر در حد م...
-
برای رفع ضعف بدن، انگور و شیره آن را بخورید
-
انگور دارای 79 درصد آب، 14درصد قندهای مختلف، املاح معدنی و مجموعهای از
عناصر و ترکیبات سودمند است. انگور دارای ویتامینهای A ، B، C ، D و
املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلر، ید، آرسنیک، فسفر و سیلیس
است.همچنین دارای مقدار...
-
خواص آلو
-
آلو یک میوهی تک هستهای از خانوادهی هلو و زردآلو است. بیش از هزاران
گونهی متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه
تنوع زیادی دارند. معروفترین این گونهها نوع ژاپنی است که برخی انواع آن
به رنگ زر...
-
اسم من ( به ) است !
-
من منبع ویتامین هاى مختلف هستم . به من بهى و آبى هم مى گویند و اعراب
مرا (سفرجل ) مى خوانند. زادگاه اولیه ى من ایران است و در نام لاتینى من
کلمه ایرانى به چشم مى خورد. من داراى انواع جنگلى ، ترش ، شیرین و میخوش
هستم . بهتری...
-
اسم من ((نارنگى )) است
-
اسم من نارنگى است و انواع و اقسام شیرین و ترش بزرگ و کوچک به اندازه یک
فندق تا برابر یک گرمک دارم . خواص من مثل سایر مرکبات است و علاوه بر
عناصر مفیدى که آن ها دارند، مقدارى هم شبه کلر، برم در من دیده مى شود و
به همین جهت د...
-
خواص تغذیه ای و درمانی انجیر
-
انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم خورده شده است. نام
عربی آن " تین " و نام انگلیسی آن " "FIG"می باشد. درخت انجیر بومی آسیای
غربی و کشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان ، سوریه و اسرائیل برده
شده است . ...
-
فواید تغذیه ای زغال اخته
-
گیاه زغال اخته به صورت درخت یا درختچه در کنار جریان آب و یا در بیشه ها
می روید و از گروه گیاهان گل دار گلبرگ جدا محسوب می شود و در زبان
انگلیسی به آن CORNELIAN CHERRY گویند. گل های زغال اخته، زرد رنگ و خوشه
ای می باشد و شهد ...
-
گلابی ، میوه ای عالی
-
گلابی میوه ای است سبز یا زرد رنگ ، آبدار و مخروطی شکل که دارای طعمی خوش
و معطر است. گلابی را شاه میوه یا آمرود هم می نامند و به میوه پیوندی و
شاداب آن شاه آمرود گویند. گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی
مخصوصاً نواحی ش...
-
خواص غوره و تهیه چاشنی هایی با آن
-
غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای
آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید
گلوکولیک و قند می باشد . غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید
بوده و ضد ...
-
آلو؛ بهترین درمان یبوست
-
این میوه کم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد که دارای انواع مختلفی
مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه
غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، کوفته ، خورشت به ، خورشت سیب ، خورشت اسفناج و
فسنجان بکار می ر...
-
زردآلو؛ طلای تابستان
-
درخت زردآلو بومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می
روید. این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. ارتفاع
درخت زردآلو تا 6 متر هم می رسد . برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ
سبز روشن ما...
-
ارزش غذایی هلو
-
درخت هلو از زمان های قدیم در چین وجود داشته و از آنجا به نقاط دیگر جهان
راه یافته است . در قرون وسطی از آن بصورت یک داروی گیاهی استفاده می
کردند. درخت هلو درختی است زیبا به بلندی تقریبا 5 متر که دارای شاخه های
زیادی می باشد ...
-
گیلاس و آلبالو ، دارویی برای درد مفاصل و نقرس
-
دوستان گرامی با توجه به فصل تابستان و میوه های این فصل ، سعی کرده ام تا
جایی که ممکن است از کتاب های مختلف و سایت های دیگر استفاده کنم و مطلب
کاملی را در مورد خواص غذایی آلبالو و گیلاس به شما ارائه دهم . امیدوارم
با مطالعه ا...
-
انبه ؛ میوه ای برای تقویت بینایی
-
انبه یک میوه گرمسیری است و اولین بار در هندوستان و نواحی استوایی کاشته
شد. در نواحی استوایی درخت انبه چندین بار در سال بار می دهد. انبه نه
تنها میوه خوشمزه ای است، بلکه غنی از ویتامین ، املاح و آنتی اکسیدان
هاست. دارای فیبر ...
-
تمبر هندی؛میوه ای اشتها آور
-
تمبر هندی از TAMARIA HINDI مشتق شده و به معنای میوه هندی می باشد . تمبر
هندی درختی است بلند که منشا آن از هند و آفریقای شمالی بوده است، ولی
امروزه در بیشتر مناطق گرمسیر دنیا پرورش می یابد . برگ های آن متناوب و
مرکب شامل 10 ...
-
خواص غذایی گوجه سبز
-
گوجه سبز به میوه ی درختان مختلفی که متعلق به نژاد PRUNS از خانواده ی
ROSE هستند، اطلاق می شود. بر پایه ی نوشته های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت
2000 ساله دارد و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند.
گفته می شود ک...
-
درمان درد معده با موز
-
برخی اوقات ناراحتی معده، شبیه زخم معده است. اما آزمایش ها نشان داده اند
که چنین نیست. ممکن است آن را سوء هاضمه بنامید، ولی پزشکان این حالت را "
سوء هاضمه بدون زخم" نام نهاده اند و این بدان معنی است که فرد به نوعی
ناراحتی مع...
-
سیب را با پوست بخورید
-
مطالعات پژوهشگران نشان مىدهد خوردن روزانه یک عدد سیب با پوست، به
پیشگیرى از بروز سرطان روده بزرگ و قولون کمک مىکند. محققان راز این تاثیر
را در ترکیبات شیمیایى موسوم به "پروسیانیدین " PROCYANIDIN)) مىدانند که
به وفوردر پوست ...
-
موز؛ کاهش دهنده فشار خون بالا
-
گیاه موز یکی از قدیمی ترین گیاهان است که تکامل یافته نوع وحشی آن می
باشد. این گیاه در واقع یک گیاه درخت مانند است که می تواند تا 9 متر نیز
ارتفاع داشته باشد. مواد مغذی موجود در 100 گرم موز : کالری 95 کیلوکالری
کربوهیدرات 2...
-
تاثیر مرکبات در پیشگیری و درمان بیماریها
-
بیخوابی : ویتامین C موجود در مرکبات میتواند جذب آهن غیرهِم (NON-HEME)
را دو تا چهار برابر افزایش دهد. این نوع آهن در گیاهان نیز وجود دارد.
منابع گیاهی آهن عبارتند از : سیب زمینی پخته با پوست، جوانه ی گندم برشته
، سبزی های ...
-
مرکبات؛ با ارزش برای تغذیه انسان
-
مرکبات از دیر باز به عنوان بخشی از رژیم غذایی ، دارای ارزش فراوانی بوده
است. طعم مرکبات برای اکثر مردم دنیا قابل پذیرش است . علاوه بر آن دارای
مزایا و اثرات مفید دیگر نیز می باشند. مرکبات و محصولات آنها منابع غنی
از ویتامین ...