X
تبلیغات
نماشا
رایتل

kurdistan HSE

سایت تخصصی ایمنی، بهداشت صنعتی و سیستم های مدیریتی

کلر، سلامت کار را به خطر می‌اندازد!

کلر، سلامت کار را به خطر می‌اندازد!


کلر، سلامت کار را به خطر می‌اندازد!


محققان هشدار دادند کارکنانی که با آب ژاول سر و کار دارند و میوه‌ها، سبزیجات و مرغ‌ها را در آب کلردار می‌شویند به التهاب چشم و مجاری تنفسی دچار خواهند شد.

به گزارش سلامتبران به نقل از فیگارو محققان هشدار دادند کارکنانی که با آب ژاول سر و کار دارند و میوه‌ها، سبزیجات و مرغ‌ها را در آب کلردار می‌شویند، به التهاب چشم و مجاری تنفسی دچار خواهند شد. این موضوع در مورد افرادی که در استخرها هم کار می‌کنند نیز صدق می‌کند.
محققان فرانسوی موسسه انسرم در اوایل دهه 1990 به این نتیجه رسیدند و در سال 2003، کلر را به عنوان ماده‌ای که سبب بروز آسم و التهاب چشم در کارگران می‌شود معرفی کردند.
محققان نشان دادند که دلیل التهابات، گاز کلرامین است که در نتیجه واکنش کلر و عرق بدن و کثافاتی نظیر ادرار در آب  آزاد می‌شود. دراثر واکنش کلر و اسیدهای آمینه یا پروتئین هم همین گاز آزاد می‌شود. در نتیجه افرادی که در کارخانجات بسته‌بندی سبزی و میوه‌جات کار می‌کنند هم دچار عوارض ناشی از آن خواهند شد.

تحقیقات اخیر  "موسسه ملی حفظ امنیت و سلامت کار آمریکا" (NIOSH) با عنوان  نیز همین نتایج را در بر داشته است.

منبع : سایت سلامت ایران

تاریخ ارسال: چهارشنبه 25 دی‌ماه سال 1387 ساعت 13:43 | نویسنده: امیر زارعی | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد